Bo al ne bo?

blog (22 of 1)

Sorry english speaking guys, this is just in Slovene. But it’s nothing travelling specific, just explaining why I didn’t write for some time.

Spet je minilo kar nekaj časa od zadnjega članka. Ko ni inspiracije ali pa se le ta poraja le v glavi, kakor hitro pa sedeš pred računalnik ali list papirja, pa izpuhti, pač ne moreš narediti nič na silo. Tokrat pišem tudi najprej v slovenščini. Iz nekega čudnega razloga sem se za blog navadila pisati v angleščini, potem pa včasih stvari prevedla v našo romantično slovenščino. Dobra vaja v čast preteklim študijskim dnem.

Dnevi in meseci hitijo precej prehitro, nama pa ne uspe narediti ničesar. Vsaj takšen je občutek. Ok, bom raje govorila za sebe – Jure se je v zadnjih mesecih lotil vloganja (A ste videli najine vloge s Krete, Nizozemske, Londona, Mikonosa in Sri Lanke?) in se naučil montirati videe kot veliki. Bravo, res sem ponosna nanj, da na tako pristen način shranjuje najine spomine.

Jaz pa pač zdaj pišem. In upam, da bo ta članek končno spet sprožil neko notranjo kroglo inspiracije, ki se bo kotalila tja nazaj do … najboljše Malezije. Najbolj me namreč jezi, ko dobivam sporočila, ali lahko nekomu povem, kako je tam pa tam, ker je zasledil, da sva tam bila, a na blogu ni nič našel. Seveda ni, ker moja lena rit ni napisala niti enega članka. In tako sem že 25 krat pisala zasebna sporočila, zakaj si naj vzamejo več kot 2 dni za Bangkok, da je Japonska res super in JR Pass ni vedno najboljša in najcenejša rešitev, da je Slovenija tudi vzhodno od Trojan in ima kaj nuditi obiskovalcem. In še najbolj sitna – ne, srce v vinogradih ni v Avstriji. Midva namreč živiva v Gradcu (če slučajno to bere kdo, ki je prav tako tukaj, dajte se nama javit, prosim) in skoraj ni tedna, ko ne bi mogla nekomu razjasnjevat, da ima Slovenija prav tako regijo Štajersko, kjer, glej ga zlomka, prav tako pridelujemo odlična vina.

Naj bo za danes dovolj, da ne bom dobila musklfibra v prstih. 😊 Morda pa mi zdaj uspe napisati kakšen popotniški članek, ko je led spet prebit in sva tudi znova na poti.

xx,

s


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s